DE HAMBURGERIJ

DE HAMBURGERIJ Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1644 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Hamburgerij. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 19:52 Eten was warm en lekker. Ook fijn dat de drankjes en cheesecake apart waren verpakt dus lekker koud.
14 mei 2022 om 21:58 Was wat onduidelijkheid over de bezorgtijd, maar niet vervelend. Eten was heerlijk als altijd!
13 mei 2022 om 16:49 English menu is not complete, makes it hard to order. Because of this, I realized I ordered my burger with an option that I did not want by mistake. Also, "Milkshake" was not a milkshake, it was a smoothie.
10 mei 2022 om 20:17 Eten was lekker warm en snel geleverd.
10 mei 2022 om 20:07 Hoge kwaliteit. Friet en crispy chicken waren erg goed.
10 mei 2022 om 15:10 Good food, and they always write our name in the order so easy to take our order when many others order ( soecial in workers orders )
10 mei 2022 om 13:20 Smaakte lekker. Ik miste alleen mijn extra crispy chicken op m’n burger.
9 mei 2022 om 21:45 De uienringen zijn echt heel triest. De goedkoopste ingevroren meuk, slap en niet lekker van smaak. Je kunt beter de friet nemen. De grote portie spareribs was niet zo groot en viel qua kwaliteit ook heel erg tegen.
7 mei 2022 om 20:24 Klein foutje met de bestelling maar goed en snel opgelost! Lekker gegeten!
6 mei 2022 om 13:18 Lekker. goed spul
5 mei 2022 om 12:31 Prima eten, niet geweldig. Spareribs zijn lekker, maar wel beetje fabriekswerk. Wel fijn dat ze zijn voorgesneden! Verder prima friet en onion rings.
3 mei 2022 om 15:45 Bezorgtijd zoals afgesproken. Hamburger was vrij standaard. Frietjes waren voor een bezorgtent ruim voldoende! Goed eten, maar niet bijzonder.